Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Mechelen-Aan-De-Maas. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten plaatsen in Mechelen-Aan-De-Maas: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Mechelen-Aan-De-Maas, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw huis

De maatkasten van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Mechelen-Aan-De-Maas plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Mechelen-Aan-De-Maas ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Mechelen-Aan-De-Maas. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!