Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Marke. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je woning te Marke, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering. maatkast wit man

Een unieke kast op maat van je woonst in Marke

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Marke ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Markse woonst extra in de verf. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woonst in Marke bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Markse woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Marke. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Marke. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!