Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw gemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Voor elke ruimte van je woning in Malle bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Malse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Malle. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. maatkast wit man

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Malse huis extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Malle

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Malle ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! maatkast wit vrouw

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Malle

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Malle, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Malle?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Kost een maatkast voor mijn woning in Malle veel meer dan een standaard kast?

Een maatkast van DM-Line hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kast. Aangezien je zelf meedenkt over de indeling en afwerking, heb je ook het prijskaartje mee in de hand. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag helpen onze adviseurs je graag verder.

Komen jullie mijn woning in Malle op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Malle monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Malle gemaakt?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.