Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Maaseik. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Maaseikse woning extra in de verf zetten.

hangmeubel living

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Maaseikse woning

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Maaseikse woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Maaseik plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten plaatsen in Maaseik: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Maaseik, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Maaseik ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Maaseik

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Maaseik?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Maaseik, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Maaseik online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Maaseikse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Maaseik om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Maaseik om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Maaseik. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!