Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Maarke-Kerkem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Maarke-Kerkemse woonst extra in de verf zetten. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Maarke-Kerkem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Maarke-Kerkemse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Maarke-Kerkem. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een unieke kast op maat van je woonst in Maarke-Kerkem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Maarke-Kerkem ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus! inbouwkast trap

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te monteren in Maarke-Kerkem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woning te Maarke-Kerkem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Maarke-Kerkem. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Maarke-Kerkem?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Maarke-Kerkem graag online bestellen, kan dat?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Maarke-Kerkem komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Wordt mijn woning in Maarke-Kerkem opgemeten vooraleer de kast gemaakt wordt?

Geen zorgen, je hoeft je maatkast niet zelf in elkaar te zetten. Onze vakmannen zakken met veel plezier af naar Maarke-Kerkem om dat voor jou te doen. Bovendien laten onze monteurs je woning netjes achter. Op die manier is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Maarke-Kerkem gemaakt?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.