Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Lummen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Lummense huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je woning in Lummen bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Lummense huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Lummen plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Lummen

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Lummen, gaat die jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast zwart

Unieke kasten op maat van je woonst in Lummen

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Lummen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Helemaal uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Lummen. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!