Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Lovendegem plaatsen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Lovendegemse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Lovendegem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Lovendegem ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat opties aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van je woning in Lovendegem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Lovendegemse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Lovendegem plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Lovendegem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Lovendegem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Lovendegem. Die zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Lovendegem?

Wanneer we je kast in Lovendegem kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kan de maatkast voor mijn woning in Lovendegem online besteld worden?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Lovendegem komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Komen jullie mijn woning in Lovendegem op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Lovendegem om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Lovendegem?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.