Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Unieke kasten op maat van je woonst in Loonbeek

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Loonbeek ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus! hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Loonbeek bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Loonbeekse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Loonbeek monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Loonbeek, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Loonbeekse woonst extra in de verf.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Op welk moment wordt mijn kast in Loonbeek geleverd?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Loonbeek graag online bestellen, kan dat?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Loonbeek. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Loonbeek?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Loonbeek om alles definitief op te meten.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Loonbeek?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.