Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Lokeren. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Lokeren

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Lokeren ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Volledig uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Voor elke ruimte van je woonst in Lokeren bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Lokerse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Lokeren geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Lokerse woning extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast installeren in Lokeren

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Lokeren. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!