Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Lievegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast installeren in Lievegem

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Lievegem, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Lievegem

Een kast op maat van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Lievegemse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Lievegem geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Unieke kasten op maat van je woonst in Lievegem

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Lievegem ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus! maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Lievegemse huis extra in de verf zetten.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Lievegem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!