Sinds 1993 ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Lier. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten met karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Lier ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Lier: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Lier, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Voor elke ruimte van jouw Lierse woning een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Lierse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Lier. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je Lierse huis extra in de verf zetten.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Lier. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!