Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Lier. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Lier

Een DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Lierse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Lier geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Lier

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Lier worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Lierse huis extra in de verf. maatkast zwart

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Lier

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Lier, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Lier. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!