Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Lembeke. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woonst in Lembeke ten volle gerespecteerd worden. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Een maatkast die het karakter van je woonst extra in de verf zet.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Lembeke plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Lembeke: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Lembeke, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Lembeke. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!