DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Lembeek. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Lembeek: betaalbaar en tijdloos.

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Lembeek, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Voor elke ruimte van jouw huis een originele oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Lembeek plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Unieke kasten met karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Lembeek ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line ontwerpt maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Lembeek. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!