Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Leefdaal. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Leefdaalse huis extra in de verf. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Leefdaal

Een DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Leefdaalse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Leefdaal installeren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Leefdaal

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Leefdaal, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Leefdaal

Ons maatwerk is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Leefdaal ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Leefdaal. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Leefdaal?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Is een op maat gemaakte kast voor mijn woning in Leefdaal veel duurder dan een andere, standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in Leefdaal hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Leefdaal?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Leefdaal monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Leefdaal?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.