Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Leefdaal. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Leefdaal geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Leefdaal

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woning te Leefdaal, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een unieke kast met een sprekend karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Leefdaal ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Leefdaal. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!