Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Ledeberg. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Ledebergse huis extra in de verf zetten. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Ledeberg

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Ledebergse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Ledeberg plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Ledeberg

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Ledeberg, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Ledeberg

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Ledeberg ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!