Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Lauwe. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Lauwse woonst extra in de verf zetten. hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Lauwe

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je huis te Lauwe. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Lauwe

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Lauwse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Lauwe geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Lauwe

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Lauwe ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Altijd 100% uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!