Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Lapscheure. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Lapscheure

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Lapscheurse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Lapscheure geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. hangmeubel living

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Lapscheurse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Lapscheure: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Lapscheure, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Lapscheure

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Lapscheure ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Compleet uniek dus!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Lapscheure. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!