Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Lanklaar. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Lanklaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Lanklaar, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Lanklaarse woonst extra in de verf zetten.

Een unieke kast op maat van je woonst in Lanklaar

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Lanklaar ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Lanklaar

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Lanklaarse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Lanklaar geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Lanklaar. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!