Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Langemark-Poelkapelle. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Langemark-Poelkapelle bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Langemark-Poelkapelse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Langemark-Poelkapelle installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Langemark-Poelkapelle, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Langemark-Poelkapelse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Langemark-Poelkapelle

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Langemark-Poelkapelle ten volle gerespecteerd. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Langemark-Poelkapelle. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Langemark-Poelkapelle?

Bij DM-Line worden alle kasten op maat gemaakt. Daarom kunnen we geen vaste prijs op de totaalkost plakken. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Omdat je niet voor een complete verrassing zou komen te staan, maken we wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. Je kan ze online aanvragen of in een van onze showrooms.

Kan de maatkast voor mijn woning in Langemark-Poelkapelle online besteld worden?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Langemark-Poelkapelle komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Langemark-Poelkapelle op alvorens een ontwerp te maken?

Jazeker! Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet, vragen we je de afmetingen van de ruimte waarin de kast moet komen door te geven. Op basis daarvan kunnen we een prijsofferte opstellen. Kies je ervoor om de kast effectief te laten maken, dan sturen we een vakman naar Langemark-Poelkapelle. Hij of zij zorgt voor een professionele opmeting.

Wat is de geschikte indeling voor mijn kast in Langemark-Poelkapelle?

Iedere kast van DM-Line wordt gemaakt met kwaliteitsmaterialen. In plaats van de gewoonlijk 18 mm-planken, maken wij gebruik van planken met een dikte van 25 mm. Daardoor zijn ze extra stevig en wordt doorbuiging voorkomen. Leer onze materialen gerust kennen in één van onze showrooms.