Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Lampernisse. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Lampernisse ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw woning een inventieve oplossing

DM-Line maatkasten? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met ongewone vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Lampernisse geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten installeren in Lampernisse: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Lampernisse, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Lampernisse. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!