DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze plaatsen in Laakdal. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Laakdal: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Laakdal, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Laakdal ten volle. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Laakdalse woning extra in de verf zetten.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw Laakdalse woonst

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Laakdalse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Laakdal. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

DM-Line bouwt maatkasten passend bij je woonst in Laakdal. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!