Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Kruisem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Kruisemse woonst extra in de verf zet. hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Kruisem bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Kruisemse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Kruisem geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Kruisem

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Kruisem, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. maatkast zwart

Een unieke kast op maat van je woonst in Kruisem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Kruisem ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Kruisem. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot binnenkort!