Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. DM-Line bouwt je droomkast en komt ze monteren in Kruibeke. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van jouw Kruibeekse huis een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Kruibeekse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Kruibeke installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Kruibeekse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Unieke kasten met karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw huis in Kruibeke worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast installeren in Kruibeke: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je woonst te Kruibeke, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Kruibeke. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!