Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Kozen plaatsen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Kozen

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Kozen ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus! hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Kozen

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Kozense woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Kozen geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Kozense woning extra in de verf wordt gezet. maatkast wit vrouw

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast monteren in Kozen

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Kozen, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woonst in Kozen. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Kozen?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Kozen op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Kozen online te bestellen?

Een maatkast van DM-Line hoeft niet duurder te zijn dan een standaard kast. Aangezien je zelf meedenkt over de indeling en afwerking, heb je ook het prijskaartje mee in de hand. Voor een vrijblijvende offerteaanvraag helpen onze adviseurs je graag verder.

Komen jullie mijn woning in Kozen op voorhand opmeten voor het maken van de kast?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Kozen monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Kozen gemaakt?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.