Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Kozen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Kozen, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking. maatkast wit man

Een unieke kast op maat van je woonst in Kozen

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Kozen ten volle. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot finish. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Kozense woonst extra in de verf wordt gezet. inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Kozen

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Kozense woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kozen monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Kozen. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!