DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Korbeek-Lo. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Korbeek-Lo

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Korbeek-Lo ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus! maatkast wit man

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te monteren in Korbeek-Lo: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Korbeek-Lo, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Korbeek-Lo

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Korbeek-Lose woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Korbeek-Lo plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Korbeek-Lose woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Korbeek-Lo. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!