Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Koolskamp installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Koolskampse woning extra in de verf zetten. hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Koolskamp

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je woonst te Koolskamp, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Koolskamp

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Koolskamp ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woning in Koolskamp bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Koolskampse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Koolskamp. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Koolskamp. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!