Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Klein-Gelmen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten installeren in Klein-Gelmen: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Klein-Gelmen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Klein-Gelmen ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Dat ontwerpt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Klein-Gelmen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Klein-Gelmen. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!