Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Kessel-Lo. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Kessel-Lose huis extra in de verf zetten. hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Kessel-Lo

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Kessel-Lo, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woning in Kessel-Lo

Een DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Kessel-Lose woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kessel-Lo plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Kessel-Lo

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Kessel-Lo ten volle gerespecteerd. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning in Kessel-Lo. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!