Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Kerkom. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Kerkomse woonst extra in de verf zetten. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Kerkom

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Kerkomse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Kerkom monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Unieke kasten op maat van je woonst in Kerkom

Ons maatwerk is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Kerkom ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek. maatkast wit vrouw

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Kerkom. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Kerkom. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!