Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw gemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Kasterlee

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woonst in Kasterlee worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Kasterlee

Jouw DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Kastelse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Kasterlee installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk.

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Kasterlee, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Kastelse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Kasterlee. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot snel!