Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Kapelle-op-den-Bos. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Kapelse woonst extra in de verf. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Kapelle-op-den-Bos

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Kapelle-op-den-Bos worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Kapelle-op-den-Bos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Kapelle-op-den-Bos, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je huis in Kapelle-op-den-Bos bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Kapelse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Kapelle-op-den-Bos geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Kapelle-op-den-Bos. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!