Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Kaggevinne installeren. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Kaggevinse woonst extra in de verf zetten. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Kaggevinne

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Kaggevinse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Kaggevinne monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Kaggevinne

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Kaggevinne, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Kaggevinne

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Kaggevinne ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat is de levertermijn voor mijn kast in Kaggevinne?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Is een op maat gemaakte kast voor mijn woning in Kaggevinne veel duurder dan een andere, standaard kast?

Het is niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw woning in Kaggevinne komt te staan volledig naar wens te maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden met één van onze interieurexperts. Op die manier kunnen wij je optimaal adviseren en krijg jij de kast van je dromen.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Kaggevinne op alvorens een ontwerp te maken?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Kaggevinne monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Kaggevinne gemaakt?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.