DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Jeuk. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Jeuk bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Jeukse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Komt de kast te staan in een ruimte met unieke vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Jeuk plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. inbouwkast slaapkamer

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Jeukse huis extra in de verf zetten.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te installeren in Jeuk: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Jeuk, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Jeuk

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Jeuk ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Helemaal uniek dus!

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Jeuk. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!