DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat installeren in jouw gemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Jette

Jouw DM-Line maatkast? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Jettese woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Jette geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

hangmeubel living

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Jette: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Na de plaatsing van de kast te Jette, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Unieke kasten op maat van je woonst in Jette

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Jette ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Jettese woonst extra in de verf zetten.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Jette. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!