Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Jette. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Jette

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Jette worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Jette: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Jette, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Jettese huis extra in de verf zet.

maatkast zwart

Voor elke ruimte van je huis in Jette bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Jettese woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Geen enkel probleem voor onze specialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Jette installeren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Jette. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!