Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw gemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Jabbeke, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Jabbeke

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Jabbeekse huis. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Jabbeke plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een unieke kast op maat van je woonst in Jabbeke

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Jabbeke ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus! inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Jabbeekse woning extra in de verf wordt gezet.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Jabbeke. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!