Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Itegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Itegem ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van jouw woning een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Itegem geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten plaatsen in Itegem: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je woning te Itegem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Itegem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!