Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Itegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Itegem

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Itegemse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met unieke vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Itegem. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit man

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te plaatsen in Itegem: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woonst te Itegem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Itegem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Itegem ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus! maatkast zwart

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Itegemse woonst extra in de verf.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Itegem. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wanneer wordt mijn maatkast in Itegem geleverd?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Itegem op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kost een maatkast voor mijn woning in Itegem meer dan een standaard kast?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Is de maatkast voor mijn woning in Itegem zelf te monteren?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Itegem monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Itegem het beste in?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.