DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Ingooigem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Voor elke ruimte van je huis in Ingooigem bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Ingooigemse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Ingooigem installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwalitatief en persoonlijk. hangmeubel living

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Ingooigem

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Ingooigem, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Ingooigem

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Ingooigem ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Ingooigemse woonst extra in de verf zetten.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Ingooigem. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Ingooigem?

Wanneer we je kast in Ingooigem kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Ingooigem online te bestellen?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Ingooigem. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Vindt er een opmeting plaats van mijn woning in Ingooigem vooraleer de kast gemaakt wordt?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Ingooigem om alles definitief op te meten.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Ingooigem?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.