DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Houtvenne. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van jouw woning een originele oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Houtvenne installeren. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Houtvenne worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Volledig uniek dus!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Houtvenne

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Houtvenne, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Houtvenne. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot binnenkort!