Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Houthulst. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Houthulst

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Houthulstse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Houthulst plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. inbouwkast slaapkamer

Een unieke kast op maat van je woonst in Houthulst

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Houthulst ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Houthulstse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. maatkast zwart

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Houthulst

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat monteren in je huis te Houthulst, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Houthulst. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Houthulst? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Houthulst?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Houthulst op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kost een maatkast voor mijn woning in Houthulst meer dan een standaard kast?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Houthulst komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Is de maatkast voor mijn woning in Houthulst zelf te monteren?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Houthulst monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Houthulst het beste in?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.