Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Houtaafs woning extra in de verf wordt gezet.

hangmeubel living

Voor elke ruimte van je huis in Houtave bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Houtaafs huis staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Houtave geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast installeren in Houtave

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Houtave, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Houtave

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Houtave ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je woning in Houtave. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!