Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Hoogstade. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Hoogstaadse woning extra in de verf. hangmeubel living

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Hoogstade: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Hoogstade, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Unieke kasten op maat van je woonst in Hoogstade

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Hoogstade ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Hoogstade

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Hoogstaadse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke afwerking of bepaalde kleur? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Hoogstade installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Hoogstade. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Hoogstade geleverd?

Iedere kast van DM-Line wordt op maat gemaakt. Daardoor kunnen we niet zomaar één prijs plakken op de totaalkost. Hoeveel je uiteindelijk moet betalen hangt af van het ontwerp, de materiaalkeuze en de afmetingen. Uiteraard kunnen we hiervoor wel een vrijblijvende offerte opmaken. Die vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Hoogstade online te bestellen?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Moet ik mijn maatkast in Hoogstade zelf monteren?

Geen zorgen, je hoeft je maatkast niet zelf in elkaar te zetten. Onze vakmannen zakken met veel plezier af naar Hoogstade om dat voor jou te doen. Bovendien laten onze monteurs je woning netjes achter. Op die manier is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Hoogstade gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Hoogstade enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.