Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Hooglede. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Hoogleedse huis extra in de verf.

Voor elke ruimte van jouw Hoogleedse woonst een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Hoogleedse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Hooglede. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Hooglede ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Een kwaliteitsvolle maatkast installeren in Hooglede: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Hooglede, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Hooglede. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerte-aanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!