Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Hoeilaart. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Hoeilaartse woning extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Hoeilaart

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Hoeilaart ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. 100% uniek dus!

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Hoeilaart

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Hoeilaart, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering. maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Hoeilaart

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Hoeilaartse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Hoeilaart plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Hoeilaart geleverd?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Hoeilaart op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kost een maatkast voor mijn woning in Hoeilaart meer dan een standaard kast?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Hoeilaart komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Hoeilaart?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Hoeilaart monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Hoeilaart?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.