Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Heule. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw huis in Heule ten volle gerespecteerd worden. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Daardoor is ze 100% uniek.

Voor elke ruimte van jouw huis een creatieve oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Heule installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Heule

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Heule, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Heule. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!