Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast installeren in jouw gemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Herzeelse woonst extra in de verf wordt gezet.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woonst in Herzele worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw Herzeelse woonst

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Herzeelse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Herzele installeren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Herzele: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Herzele, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Herzele. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot gauw!