Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze plaatsen in Herk-de-Stad. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Herk-de-Stad ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Herkse woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Herkse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Herk-de-Stad geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten monteren in Herk-de-Stad: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. DM-Line ontwerpt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Herk-de-Stad, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Herkse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Herk-de-Stad. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!