Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast plaatsen in jouw stad. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line ontwerpt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw huis in Herentals ten volle gerespecteerd worden. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Herentals

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Herentals. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Herentalse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Herentalse woning

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Herentalse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Herentals monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Herentals. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!