Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Herent. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Herent

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Herent, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Herentse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Voor elke ruimte van je woning in Herent bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Herentse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Herent. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Herent

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Herent ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek!

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst in Herent. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot spoedig!