DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Hemelveerdegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Hemelveerdegem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Hemelveerdegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Wij bieden je heel wat opties aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Hemelveerdegem

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Hemelveerdegemse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Hemelveerdegem installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast plaatsen in Hemelveerdegem

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Hemelveerdegem, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je woning optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Hemelveerdegemse huis extra in de verf zetten.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Hemelveerdegem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!