Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Heldergem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast op maat van je woonst in Heldergem

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Heldergem ten volle gerespecteerd. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. inbouwkast slaapkamer

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Heldergem

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Heldergem, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je huis optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Heldergemse woonst extra in de verf. maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Heldergem

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Heldergemse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Heldergem installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!